Tervetuloa Mummolaan!

Nuorten Mummola on erikoistunut psyykkisesti oireilevien lasten ja nuorten hoito- ja kuntoutustyöhön lastensuojelun keinoin

Perhekoti Nuorten Mummola Oy on yksityinen lastensuojelupalveluita tarjoava yritys Pohjois-Savossa. Nuorten Mummolalla on kaksi yksikköä: Perhekoti Nuorten Mummola, Maaningalla sekä  Perhekoti Lasten Mummola, Siilinjärvellä. Molemmat yksikkömme sijaitsevat kauniissa maalaismaisemassa järven rannalla, kuitenkin noin puolen tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta. Rauhallinen maalaisympäristö tarjoaa nuorille monipuoliset harrastusmahdollisuudet.  Läheltämme löytyvät myös monipuoliset koulu- ja opiskelumahdollisuudet. Tarjoamme ammatillista perhehoitoa pitkäaikaisesti sijoitettaville lapsille ja nuorille. Olemme toimineet vuodesta 2002 alkaen ja meillä on vankka kokemus psyykkisesti oireilevien lasten ja nuorten hoito- ja kuntoutustyöstä lastensuojelun keinoin.

Nuorten Mummolassa panostetaan lasten hoito- ja kuntoutustyön vahvaan ammattitaitoon, tiiviiseen ja avoimeen yhteistyöhön lasten perheiden ja verkostojen kanssa sekä korkeaan hoidolliseen ja kuntoutukselliseen laatuun. Toiminta-ajatuksemme pohjautuu kiintymyssuhdetyöskentelyn sekä psykodynaamisenteorian lähtökohtiin. Hyödynnämme arjessa myös neuropsykiatrista valmennusta, toiminnallisuutta, ryhmätoimintoja, sekä taidelähtöisiä ja eläinavusteisia toimintatapoja sekä sensomotorisen kuntoutuksen keinoja.

Tavoitteenamme on lapsen oman elämän hallintakyvyn parantaminen ja palauttaminen. Jokapäiväisessä elämässä tarvittavia sosiaalisia taitoja pyritään kehittämään. Mummola toimii siten terapeuttisena yhteisönä, jossa nuori on jatkuvasti vuorovaikutuksessa aikuisten sekä muiden nuorten kanssa. Nuoren itsenäistymistä tuetaan asteittain saattaen nuori kohti itsenäistä elämää.

Perhekoti Nuorten Mummola Oy
Y-tunnus: 1768347-7
Tavinsalmentie 204
71740 Tavinsalmi
Puh: +358 50 526 8608

Perhekoti Nuorten Mummola
Tavinsalmentie 204
71740 Tavinsalmi

Perhekoti Lasten Mummola
Kehvontie 930
71800 Siilinjärvi